Skin Esthetiek: schoonheidssalon en beautyshop in Tervuren

Je huid is aan een opkikkertje toe, je voeten aan een professionele pedicure en eeuwig gladde benen zie je méér dan zitten. Welkom bij Skin Esthetiek in Tervuren! Hier kan je terecht voor gelaatsverzorgingen met uitstekende resultaten, voor professionele manicures en medische pedicures en voor permanente laserontharing. Voor alle behandelingen komen alleen de allerbeste producten in aanmerking.

Ook mannen kunnen bij Skin Esthetiek terecht. Mét aangepaste producten speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. En mét een specifieke expertise in men care

Hét gezicht van Skin Esthetiek is Katrien. Skin staat voor Sterckx Katrien Instituut. Esthetiek geeft weer waar het allemaal om draait: jou mooier maken. 

Maak meteen je afspraak

Schoonheidssalon van top... tot teen

Skin Esthetiek biedt een waaier aan professionele en exclusieve behandelingen van top tot teen. Grasduin even door ons brede aanbod en ga alvast in zen-modus. 

Aanbod 

Waarom kiezen voor Skin Esthetiek?

Professionele behandeling

Skin Esthetiek neemt je hele lichaam vakkundig onder handen. Dat kan ook niet anders met een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste die zich voortdurend bijschoolt.

grondige kennis

Vakkennis is de basis van elke goede behandeling.  Katrien combineert jaren ervaring in het schoonheidssalon met een grondige kennis van de huid, van producten en technieken.

Persoonlijk advies

Bij Skin Esthetiek krijg jij de persoonlijke aanpak die je verdient. Elke huid is anders en elke klant heeft eigen behoeften.  Jouw verzorging start daarom met een huiddiagnose. In jouw beautyplan krijg jij het advies dat jou op het lijf geschreven is.

bijscholing en opleiding

De beautywereld staat niet stil. Bij Skin Esthetiek volgen we de nieuwigheden op de markt.  Zo geniet jij van up-to-date technieken en producten.

Exclusieve behandelruimte

Skin Esthetiek geeft jou onverdeelde aandacht. Je bent altijd de enige klant in de behandelruimte. Voor een optimaal momentje 'me-time'.

15 verzorgingslijnen

Met Germaine de Capuccini verwennen wij jou met een absoluut topmerk met 15 verzorgingslijnen en meer dan 400 producten. Ontdek een wereld van effectieve formules, prettige texturen en verrukkelijke geuren. OPI is onze huisleverancier voor professionele producten voor hand- en voetverzorging. De mannenhuiden vragen om een mannelijke aanpak met 4VOO en Men3

Parkeerruimte

Met drie parkeerplaatsen voor de deur, begint het ontspannen nog vóór je bent binnengestapt.

In de kijker

Workshop: Scheren met open mes

Leer jezelf écht scheren met Safety razor en/of open mes

Workshop voor mannen bij Skin Esthetiek: 8/2 om 20u

Voor de meest superieure scheerbeurt. Ever!

Coaching for men

Special guest, 'Expert Lady Barber' Saîda Zahraoui, loodst je van a tot z door het scheerritueel. Met de topproducten van Men3, ons nieuwe productgamma voor mannen. Alle materiaal is voorzien. 

Wat ga je leren?

  • Wat zijn de voordelen van nat scheren?
  • Hoe maak je de perfecte scheerschuim?
  • Techniek en scheerbeweging met Safety Razor en open mes
  • Zelf aan de slag met scheerborstel, mes, pré-shave en scheerzeep
  • After shave en huidverzorging

Fun, contacts, friends, skin and beard!

Geniet van een unieke scheerbeleving met vrienden, biertje en veel fun!

Practisch 

  • Inschrijven op 02 688 41 00 of info@skinesthetiek.be
  • Donderdag 8 februari om 20u
  • Prijs: 45 euro

Maximaal 6 deelnemers, dus een maximale begeleiding en persoonlijke aandacht. 
Je inschrijving is definitief na betaling op BE87 734 3171500 94 met vermelding Workshop mannen 8/2

 

Liefs,
Katrien

 

Workshop: Scheren met open mes

In de kijker

In de kijker

Interessante promoties, toffe trends en leuke acties vind je hier. Schrijf je ook als de bliksem in op de Skin Esthetiek nieuwsbrief. Voor alle beautynieuwtjes heet van de naald.

 

MEN3 EXPERIENCE BOX CosMENtis www men3 be