Het verhaal achter 4VOO.

Maten, makkers, mannen van Skin,

Met veel interesse luister ik naar jullie huidissues. Jullie vertellen me in vertrouwen over hardnekkige, witte schilfers tussen de wenkbrauwen, jullie glimmende neuzen, irritaties na het scheren en steeds ingroeiende baardharen. Ik ben al een hele poos geïntrigeerd door deze materie en wilde eindelijk weten hoe dat nu zit met die fameuze mannenhuid. 

En dat .. na 22 jaar ervaring met vrouwensmeersels?

Waarom ik me nog nooit eerder in mijn leven heb verdiept in mannenverzorging? Tot nu toe heb ik me erg gespecialiseerd in de huidverbetering voor vrouwen en wist ik (nog) niet dat een mannenhuid wel degelijk anders opgebouwd is dan een vrouwenhuid. Hoe komt het anders dat de heren die naar mijn salon komen toch nog bleven sukkelen met scheerbrand, dermatitis en droge kinnen?

Weken van speurwerk. 

Ik ging op zoek naar oplossingen voor jullie huidproblemen. Een zomer lang verdiepte ik me in deze specifieke verzorgingstak van huidverbetering. 
Mijn nieuwsgierigheid werd nog meer gewekt toen ik op een Instagramfoto stuitte van Katleen Vrombaut, ontwikkelaar van Men3, exclusief distributeur van 4VOO en experte in mannenverzorging! Op de bewuste foto zag ik een dame die een mannenbaard scheert mét open mes..?! Daar wilde ik het fijne en het mijne over weten ;-)

De klik!

We ontmoetten elkaar op Estetika Brussel, hét walhalla voor beautylovers en skincare addicts. Het klikte meteen! Haar drive en passie waarmee ze over 4VOO en Men3 praatte werkte erg aanstekelijk. 4VOO is een Canadees merk uitsluitend gecreëerd voor de mannenhuid bestaande uit shave, clean en anti-age producten op basis van zijde en peptiden. De voor en na-effecten zijn verbluffend goed. De huid voelt super soft, maar wordt niet glimmend. 

Een dame met ballen. 

Men3 is Katleens eigen creatie. Knap staaltje ondernemerschap van de Leuvense apothekeres om op eigen houtje een nieuwe mannenlijn uit de grond te stampen in een wereld waar je van denkt dat alles toch al uitgevonden is.
Maar Men3 maakt zijn beloftes waar en helpt de mannenhuid van zijn issues af. De doeltreffende scheerproducten liften jullie scheerritueel naar een hoger niveau en verlost jullie van eczeem, schilfers en overgevoeligheid ter hoogte van de baard. 

Aan de slag, Katrien.

Na het doorlopen van verplichte opleidingsdagen mag ik mezelf als 'skincoach for men' noemen. Daarbovenop is in het salon een exclusieve mannencabine ingericht.
For men only! Een stoere verzorgingsruimte waar jullie de effecten van een Powerboost Treatment kunnen ondervinden. Simple, clean and no fuss.

Deal?

20 min = 20 euro.
60 min = 60 euro.
 

Afspraak maken? Klik op deze link!

 

Met vriendelijke groet,
Skin.

 

By Katrien Sterckx 06.12.2017