Manicure en pedicure

Mooi! Zo'n perfect gelakte nagels in frisse, trendy kleuren. Maar nog mooier als je handen en voeten tot in de puntjes verzorgd zijn. Bij Skin Esthetiek nemen we jouw handen en voeten graag... onder handen. Met een professionele manicure. Of een medische pedicure.

Gelcolor: langdurig gelakte nagels 

Combineer je hand- of voetverzorging met Gelcolor OPI. Voor mooi gelakte nagels die lang, héél lang, houden. Gelcolor OPI is een gelsysteem dat je in enkele minuten hoogglanzende nagels bezorgt. We brengen de gellak aan op je eigen nagels. De lak wordt daarna uitgehard onder een OPI-ledlamp en afgewerkt met een glanzende finish. We verwijderen de lak met individuele 'finger wraps' in maar 15 minuutjes. Zonder je nagels te vijlen of te beschadigen. Kies alvast jouw favoriete kleurtje uit het aanbod van OPI!

terug naar Lichaamsverzorgingen

Overzicht Manicure en pedicure

Manicure

Je handen krijgen het vaak zwaar te verduren. Maak komaf met ruwe handen, schilfertjes en kloofjes. Met onze handverzorgingen mogen jouw handen gezien worden.

Manicure

Medische pedicure

In hippe sandalen horen cleane, frisse en mooie voeten. Met een verzorgende pedicure maak jij jouw voeten helemaal sandaalproof.

Medische pedicure